Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Ο Χοβιγκ και τα όνειρα του


"Ο πρώην παίχτης του "X-factor" Χοβίγκ μίλησε στο «Down Town» της Κύπρου για τη μέχρι τώρα πορεία του, την αποχώρησή του από το παιχνίδι, τις φιλίες που δημιούργησε με τους συμπαίκτες του, τα μελλοντικά του σχέδια, τον έρωτα, αλλά και το όνειρό του να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο διαγωνισμό της EYROVISION.

Παρόλο που στεναχωρήθηκε για την αποχώρησή του από το «X», ο Χοβίγκ παραδέχεται πως «δεν τα έβαψε και μαύρα». Αν και ήταν ένα από τα φαβορί του "Xfactor", ούτε κι ο ίδιος ο Χοβίγκ είναι σε θέση να εξηγήσει γιατί βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, αλλά το σίγουρο είναι ότι «Φέτος (…), ήταν λίγο αψυχολόγητος ο τρόπος που ψήφιζε ο κόσμος. Ασχέτως του ποιος είναι καλός ή κακός, αυτός που θα καταφέρει να κάνει τον κόσμο να ταυτιστεί με το στιλ του, θα φθάσει στον τελικό».

Μη θέλοντας να μπει στη διαδικασία να σκέφτεται το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρησή του με την Ήβη, που τελικά τον έκανε να αποχωρήσει από το σόου, ο πρώην παίχτης τονίζει πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το μόνο που τον ενδιάφερε ήταν να είναι κάθε βδομάδα και καλύτερος. Αν και αγαπημένος παίχτης αρκετών κριτών, τελικά μόνο ο Νίκος Μουρατίδης ήταν αυτός που ουσιαστικά τον στήριξε μέχρι τέλους, ωστόσο ο πρώην παίχτης τονίζει πως «εκείνη τη στιγμή οι κριτές σκέφτονται χίλια δυο πράγματα. Κάτι θα είδαν, που δεν είχα εγώ. Στο κάτω κάτω, ήταν η δεύτερη φορά που βγήκα προτεινόμενος κι αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά, ειδικά από τη στιγμή που όλοι σε θεωρούσαν φαβορί».

Για τις φιλίες που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι, ο Χοβίγκ λέει πως «με τον Σταύρο που ήταν συγκάτοικός μου κάναμε πολλή παρέα. Γνώρισα τρομερούς μουσικούς, όπως είναι οι 48 Ώρες», ενώ, αυτό που ευελπιστεί να του προσφέρει η αναγνωσιμότητα που κέρδισε από το παιχνίδι είναι, «καλές συνεργασίες, με καταξιωμένους καλλιτέχνες που αρέσει και σε αυτούς η καλή μουσική. (…) Και ελπίζω να μου δοθεί και δισκογραφικά μια ευκαιρία. Όπως επίσης και να έχω διάρκεια». Επιπλέον, ο νεαρός τραγουδιστής διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Θεοφάνους να του γράφει τραγούδι, ενώ θα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Μουρατίδη για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασία τους.

Κοιτώντας πλέον μπροστά και προσπαθώντας πάντα «για το καλύτερο», ο Χοβίγκ κλείνει το κεφάλαιο «X-Factor», και πλέον εστιάζει την προσοχή του στη Eurovision, αφού θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό για την επιλογή της κυπριακής συμμετοχής με το «Goodbye», ένα τραγούδι που του είχαν προτείνει να ερμηνεύσει, πριν ακόμα βγει από το παιχνίδι. Σχετικά με την επιθυμία του να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Eurovision, ο ίδιος δηλώνει: «Θέλω να προσφέρω στην Κύπρο, όπως αυτή έχει κάνει για μένα. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά δεν είναι. Το τραγούδι είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω. Άλλωστε, θα είναι μεγάλη εμπειρία για μένα. Από μικρό παιδί παρακολουθούσα τον διαγωνισμό και μου φαίνεται πολύ «ουάου» να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία. Πιστεύω ότι έχω προσόντα ως Χοβίγκ, όπως και το ίδιο το κομμάτι».

Τέλος, ο νεαρός πρώην παίχτης του «Χ» δηλώνει πως δεν είναι ερωτευμένος, ούτε έχει σχέση αυτή την εποχή. Όπως λέει: «είμαι ερωτευμένος με τη ζωή. Θέλω να ερωτευτώ. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τη ζωή σου», ενώ στο τι πρέπει να διαθέτει η ιδανική για αυτόν γυναίκα απαντά: «Ωραία χέρια. Θέλω να είναι έξυπνη. Να μπορούμε να συζητάμε και φυσικά να είναι ωραία. Αυτό είναι βέβαια σχετικό. Και να είναι και αυτή ευαίσθητη. Τουλάχιστον, ευαισθητοποιημένη σε κάποια θέματα και να περνάω καλά μαζί της»."

(Πηγή: yupi.gr )

Λέτε τελικά.. Ο Χοβίγκ να μας εκπροσωπήσει μια μέρα στη EUROVISION της Κύπρου; Τι είναι αυτό που "έφυγε" απο το παιχνίδι και ποιος τον στήριξε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου